Ingen kjøper noe de ikke vet hva er
– av noen de ikke kjenner.

 

|     markedsføring     |     sykkel     |       fotografi       |      video      |      musikk      |

Forfatter: Njål Johansen

Tittel: Fra sofa til sykkelsete

Forlag: Happy Jam Factory


Dette er boken om amatørerne som drømmer om en karriere i sykkelbransjen. Njål skriver ufattelig morsomt og fengslende om alle mulighetene og fellene uerfarne syklister faller for. Forord av Steffen Kjærgaard og kommentarer av bl.a Kurt Asle Arvesen:


”En dose av Njåls syklerier
får deg garantert i gang med treningen!”

Atle Kvålsvold, utholdenhetstrener Olympiatoppen


”Vittige og entusiastiske skildringer fra syklingens verden. Fungerer som en vitamininnsprøytning både
for proffer og amatører!”

Kurt Asle Arvesen, Team CSC


”Inspirerende og muntre refleksjoner rundt
både sykkelsport og trening.”

Gino Van Oudenhove,
sportsdirektør Team Maxbo Bianchi

Bøker

" Min far har dreiebenk. En stor, dyr og flott dreiebenk som står i hobbykjelleren hans. På veggen bak dreiebenken henger det lange, polerte og ikke minst steindyre dreiejern. På dreiebenken har han montert en spesiallampe med en prislapp mer uforskammet enn et normalt advokatsalær.


Dette bruker han til å dreie boller med, veldig fine boller faktisk, i de underligste tresorter. Noen er dreiet av flammebjørk, mens andre er laget i et treslag som er spesialimportert fra Costa Rica.


Min bror har det meste. Skal han kjøpe fotoapparat til kona, så er det ikke småtterier. Et enkelt lite pocketkamera riktignok, men det må være sånn og sånn optikk, det må være sånn og sånn brennvidde. Prisen, nei den er ikke så viktig. Satte du to kamera med ulikt merkenavn, men som ellers var helt like, foran ham og du priset det ene tusen kroner dyrere enn det andre, ville han helt klart ta det dyreste. Og like typisk som det er morsomt er det forøvrig han og ikke hans kone som tar bildene til familiealbumet.


Og jeg? Jeg er helt lik. For meg er det altså sykkel som gjelder for tiden, og kom ikke her og forsøk å innbille meg at sykkelpumpa til 179,50 på Clas Ohlson er like god som den til 650,- på sykkelbutikken. Mine sykkelslanger skal vel ikke pumpes full av luft fra billig dritt..."

Utdrag fra kapittelet  
"Velutstyrt mann (39) søker..."